De Winter Hygiene Service bvba, ons verhaal,

Eind jaren ’80 werd de markt, op het gebied van hygiëne en pest control, bepaald door een zeer beperkt aantal spelers. De marktleider, deel uitmakend van een medisch concern, genoot van een zeer grote faam inzake knowhow én kwaliteit van de geleverde goederen en diensten.

Begin jaren ’90 besliste het moederbedrijf zich nog enkel en alleen op de medische sector te richten en werd de afdeling hygiëne en Pest Control verkocht aan een concurrerend bedrijf. Dit leidde voor sommige klanten tot een verlies aan kwaliteit en waren ontevreden over de werkwijze van de nieuwe leverancier.

Enkele verantwoordelijken met jarenlange ervaring in de sector besloten om hun eigen weg te gaan. Ze startten zelf een bedrijf op met dezelfde doelstellingen als hun vorige werkgever. Dit resulteerde in een plotse opkomst van kleine ondernemingen verspreid over het hele land.

Een van deze ondernemingen is De Winter Hygiene Service BVBA. Deze zelfstandige onderneming, gelegen in Deinze, werd opgericht in 1992 met als doelstelling het aanbieden van diensten en goederen inzake hygiëne, ontsmetting en ongediertebestrijding. Bovendien staat steeds de kwaliteit van de goederen en de diensten centraal.

Ondertussen zijn wij als onderneming gegroeid steunend op dezelfde doelen maar aangepast aan de hedendaagse technieken, normen en innovaties. We vertrouwen nog steeds op onze jarenlange kennis en ervaring, zo garanderen wij onze klanten dat ze met de beste service worden omringd. Steeds meer klanten willen ‘waar’ voor hun geld. Onze prijs-kwaliteitverhouding samen met een stipte en nauwkeurige dienstverlening biedt hiervoor de beste oplossing.

Nog steeds schenken ondernemingen, zorginstellingen, overheidsinstellingen en particulieren ons hun vertrouwen en wij hopen u zeer binnenkort te kunnen bedanken voor het vertrouwen dat u ons geeft.


Shirley De Winter

Zaakvoerder