Welkom bij De Winter Hygiene Service bvba

Wij zijn een professioneel bedrijf gespecialiseerd in ongediertebestrijding (pest control), washroom care en ontsmettingen. We streven steeds naar een optimale en kwalitatieve oplossing voor alle problemen door gebruik te maken van een professionele dienstverlening, waarbij steeds rekening wordt gehouden met het milieu en de wensen van de klant. Deze diensten worden aangeboden voor zowel ondernemingen, zorgbedrijven, overheidsinstellingen en particulieren.

Het nastreven van een perfecte hygiëne blijft een uitdaging maar is van groot belang voor onze gezondheid en onze veiligheid. Dagelijks komen wij in aanraking met tal van schadelijke organismen zoals bacteriën, schimmels, virussen, knaagdieren, insecten, enz. Ze vormen een gevaar voor onszelf en voor onze directe omgeving. Wij helpen u daarom graag bij het opstellen van normen en procedures die uw gebouwen en installaties hygiënisch proper kunnen houden. Als hygiëne consulent geven we aan onze klanten richtlijnen en tips bij het realiseren van nieuwe projecten of het behalen van bepaalde doelstellingen en normen. Onze jarenlange ervaring en kennis op gebied van hygiëne is uw beste garantie op een mooi resultaat.

U kan gebruik maken van onze diensten in heel België. Onze medewerkers staan steeds voor u klaar om u een snelle en efficiënte dienstverlening te kunnen aanbieden.

We houden ons aan de richtlijnen opgelegd door de federale overheidsdienst volksgezondheid, leefmilieu en veiligheid van de voedselketen.

Pest Control (ongediertebestrijding):

We verdelgen alle soorten schadelijke knaagdieren en insecten. Deze brengen niet alleen schade toe aan uw gebouwen en installaties maar tasten bovendien uw productiegoederen en voorraden aan. Voor de voedingsindustrie en de horeca bieden wij oplossingen aangepast aan de HACCP richtlijnen.

Washroom Care:

Sanitaire ruimtes zijn én blijven een bron van bacteriën en slechte geuren. Een frisse en nette indruk van uw gebouwen is van groot belang voor uw personeel en uw bezoekers. Om dit te realiseren hebben wij een uitgebreid assortiment aan diensten en producten die een kwaliteitsvolle oplossing bieden voor al deze ongemakken. Bij ons vind u alles voor handhygiëne, ontgeuring en ontsmetting van uw sanitaire ruimten.

Ontsmettingen:

Hoewel bepaalde ruimten soms proper lijken is dit niet altijd het geval. Organismen die onzichtbaar zijn met het blote oog, zoals bacteriën, virussen, schimmels, enz. bevuilen onze omgeving. Ze vermenigvuldigen zich enorm snel en zijn niet altijd even eenvoudig te bestrijden. Hiervoor bieden wij u verschillende oplossingen op maat die komaf maken met deze onzichtbare fauna en flora.