Washroom Care

Een frisse, nette en hygiënisch propere indruk nalaten is niet altijd vanzelfsprekend. Dagelijks bevuilen wij de lokalen waarin we ons bevinden. Zelfs het regelmatig reinigen en onderhouden van de lokalen garandeert niet dat alle onzichtbare verontreiniging verwijderd is. Bacteriën, schimmels en virussen zijn continu aanwezig en vormen een gevaar wanneer zij niet worden aangepakt. Vooral onze toiletten zijn een bron van bacteriën vandaar dat het van groot belang is de handen grondig te wassen na elk toiletbezoek.

Spijtig genoeg volstaat dit niet om zich te ontdoen van alle schadelijke organismen en van de slechte geuren die hieruit voortvloeien. Daarom ontwikkelt De Winter Hygiene Service oplossingen die deze problemen aanpakken en ervoor zorgen dat uw bezoekers, klanten en medewerkers een frisse en nette indruk krijgen.

Air Control (luchtverfrissing - ontgeuring)

Wij bieden u een assortiment aan met krachtige luchtverfrissers, bestaande uit 100% organische extracten, die ervoor zorgen dat uw lokalen terug fris en aangenaam ruiken dit steeds in harmonie met het milieu en de gezondheid van uw bezoekers, klanten en medewerkers. U kan altijd kiezen uit een veelzijdig en uitgebreid assortiment aan beschikbare geuren gaande van de meer klassiekere geuren tot luxe parfums.

Handhygiene

We hebben een uitgebreid gamma aan papierartikelen, zeepverdelers en andere dispensers, alsook handdrogers die u nodig heeft om uw lokalen hygiënisch en net aan te bieden aan uw bezoekers. We gebruiken hiervoor het gamma van Katrin. Katrin staat voor degelijke kwaliteit, beschikbaar in alle soorten en formaten.

Daarnaast bieden we ook de nieuwe Jet Towel handdroger aan van Mitsubishi. Dit is een milieuvriendelijk en kostenbesparend toestel dat de handen van uw bezoekers hygiënisch proper maakt in amper 10 seconden tijd.

Toilet ontsmetting

Onze Sanitizer en onze Clean’ your Seat zijn 2 doeltreffende oplossingen om het aantal kiemen in én rondom uw toiletten tot een minimum te beperken. De grootste bron aan bacteriën is een toilet en bijgevolg een oorzaak van allerlei kwalen en ziektes die mensen kunnen oplopen tijdens hun bezoek aan het toilet. Met onze toestellen heeft u alles onder controle en bent u er zeker van een hygiënisch propere indruk na te laten bij uw bezoekers.